Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, partisinin genişletilmiş ilçe danışma toplantısına katılarak Yeni projelerimizin temellerini atacağız dedi.
Abdurrahim Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Pursaklar İlçe Teşkilatı Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısına Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mümin Altunışık, AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Kabasakaloğlu, teşkilat mensupları ve çok sayıda partili katıldı.
Eski Başbakan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan yaptığı konuşmada paralel yapıya karşı ciddi bir mücadele yürüttüklerini belirterek “Bu topyekûn bir devletin vermesi gereken mücadeledir. Devletin kurumlarına savaş açtılar. AK Parti bu darbeci ve vesayetçi anlayışla mücadelenin bir gereği olarak büyük dalgayı tersine çevirmiştir ” dedi.
AKDOĞAN: “BİZİM LİDERİMİZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN”
Yeni hükümete dair de açıklamalarda bulunan Akdoğan, şunları söyledi: “Bildiğiniz gibi geçen hafta büyük kongremizi yaptık. Yeni genel başkanımız, başbakanımız, hükümetimiz, MKYK üyelerimiz görevlerine başladılar. Bu büyük hareket, AK Parti hareketi içinden 2 cumhurbaşkanı çıkardı. 4 başbakan, 5 meclis başkanı çıkardı. 4. Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve 65. Hükümetimiz görevine başladılar. Bizim liderimiz belli değil mi? Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Bu büyük hareketin, bu büyük ailenin, bu camianın ve Türkiye’nin lideridir. Onun önderliğinde bu hizmet kervanı yoluna başarı ile devam edecektir. Çok büyük hizmetlere vesile olacaktır inşallah.”
Yalçın Akdoğan’ın ardından konuşan AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mümin Altunışık, “AK Parti ailesinde fitneye, fesada, hamasete yer yoktur. Bizler büyük bir aileyiz. Ülkemizin geleceği için gece gündüz demeden çalışıyoruz” diyerek teşkilat mensuplarına mesaj verdi.
BAŞKAN ÇETİN: “YENİ PROJELERİMİZİN TEMELİNİ ATACAĞIZ”
Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısında belediye adına konuşma yapan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, ilçede devam eden hizmetleri anlatarak yeni projelerin müjdesini verdi. Başkan Çetin yaptığı konuşmada “Pursaklar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Yeni Kreşler, Belediye Hizmet Binası, Yüzme Havuzu” gibi projelerin temellerinin yakın bir zamanda atılacağını açıkladı. Geniş bir katılımla yapılan toplantının sonunda, teşkilat mensupları üstün hizmetlerinden dolayı ödüllendirilerek hediyeleri verildi.