Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, ilçe genelindeki YGS’ye girecek olan yaklaşık 2 bin öğrenciye YGS Deneme Seti hediye etti.

12 Mart’ta Yüksek Öğrenime Geçiş sınavına girecek olan öğrencilere bir destek de Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’den geldi. 5’li deneme setlerinden oluşan yaklaşık 2 bin YGS Deneme Seti lise öğrencilerine dağıtıldı. Ayyıldız Anadolu Lisesi’de öğrencilere deneme setlerini hediye eden Başkan Çetin “Sınavlarınızda başarılar diliyorum. Sizler yeter ki okuyun bizler Pursaklar Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız” dedi. Hediyelerden memnun kalan öğrenciler ve öğretmenler, sınava bir hafta kala öğrenciler için deneme çözmenin önemli olduğunu belirterek Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’e teşekkür etti.

Eğitimci geçmişe sahip olan Başkan Çetin hayata geçirdiği projelerle gönüllerde taht kurdu. Anaokulu seviyesinden başlayıp üniversite yıllarına kadar eğitimin her kademesinde proje hayata geçiren Başkan, Pursaklar’ı okuyan şehir haline getirdi. Her yıl ilköğretim çağındaki öğrencilere kırtasiye malzemelerini hediye eden Pursaklar Belde Başkanı Selçuk Çetin, tatillerde tatil arkadaşım, okuma setleri, online eğitim kartları, sınavlara hazıklık kitapları, okullara kütüphane gibi birçok alanda eğitime katkı sunmaya devam ediyor.