Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, "Bizim için temel belediyecilik hizmetleri ne kadar önemliyse, bir döneme tanıklık etmiş, güngörmüş geçirmiş, tecrübeli değerlerimizi mutlu etmek de o kadar önemli" dedi.
Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, destek verdiği büyüklerini Yaşlılar Günü’nde de unutmadı. Tuna, Sincan’ın bilinen en yaşlı çınarı Zeynep İzci’nin Yaşlılar Günü’nü kutladı. Ulubatlı Hasan Mahallesi’nde oturan 108 yaşındaki görme engelli İzci’nin evine konuk olan Tuna’ya Sincan AK Parti İlçe Başkanı Fatih Omaç da eşlik etti.
İzci’nin hem Yaşlılar Günü’nü kutlayan hem de sohbet eden Tuna, “Bizim için temel belediyecilik hizmetleri ne kadar önemliyse, bir döneme tanıklık etmiş, güngörmüş geçirmiş, tecrübeli değerlerimizi mutlu etmek de o kadar önemli” diye konuştu.
İzci’ye, “Sizler sadece bir gün değil, her zaman başımızın tacısınız” diyen Tuna şöyle devam etti:
“Cenab-ı Hak hayırlı ve sağlıklı ömürler ihsan etsin. Bizler sizlerden aldığımız güçle geleceğe daha güvenle yürüyoruz. Görüşleriniz, kanaatleriniz, tecrübeleriniz ve hayır dualarınız bizler için çok önemli."
Tuna’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden İzci ise bir asırlık yaşamından anıları Tuna ile paylaştı. Tuna’ya hizmetleri için ayrıca teşekkür eden İzci, “Kendisinin yanımda olduğunu bilmek beni çok mutlu etti. Böyle değerli yöneticilerimizin şehrimizi ve ülkemizi en iyi yerlere getireceğine inancım sonsuz. Kendisine hizmetlerinden ve ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Allah başımızdan eksik etmesin” ifadesini kullandı.
Tuna, daha sonra güngörmüşler için Merkez Güngörmüşler Konağı’nda düzenlenen programa katıldı. Güngörmüşler, kendileriyle ilgilenen Tuna’nın sıcak yaklaşımından duydukları memnuniyeti dile getirdi.