Çankaya Belediyesinin 7’den 70’e tüm Ankaralılara çeşitli aktivite ve kurslarla hizmet verdiği Çankaya Evleri, yeni dönemde de oldukça rağbet görüyor. 8 Ekim’de açılışı yapılan Bayraktar Çankaya Evinin kursiyer sayısı şimdiden 860 kişi oldu.
Çankaya Belediyesinin 7’den 70’e tüm Ankaralılara çeşitli aktivite ve kurslarla hizmet verdiği Çankaya Evleri yeni dönemde de oldukça rağbet görüyor. 8 Ekim’de Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in açılışını yaptığı Bayraktar Çankaya Evinin kursiyer sayısı şimdiden 860 kişi oldu.
Sağladığı kurs olanakları ve sıcak ortamıyla mahallelinin uğrak yeri olan Çankaya Evlerinin sayısını artırırken kaliteden de ödün vermeyen Çankaya Belediyesi, Bayraktar Çankaya Evinde; dijital fotoğrafçılık, resim, satranç, gitar, bağlama, ud, giyim, örgü, dikiş, İngilizce, Fransızca, yoga, pilates, işaret dili eğitimi gibi 28 farklı branşta eğitim veriyor. Ayrıca Türk sanat müziği ve Türk halk müziği koroları da şarkı türkü söylemek isteyen Çankayalıları bir araya getiriyor.
Çeşitli nedenlerle kreşe gidemeyen çocuklara yönelik olarak hizmete sunulan ve kadınların günlük işlerini yapabilmelerine olanak sağlayan Oyun Odasına da sahip olan Bayraktar Çankaya Evinden çocuklar da faydalanmaya başladı. 3-6 yaş arası çocukların yararlandığı Masal ve Oyun Odası’nda çocuklar, yaşıtlarıyla birlikte oyunlar oynayıp çeşitli aktivitelerle annelerini bekliyorlar.