Kapalı pazar alanında düzenlenen iftar programına katılan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Bu masaların etrafında Ramazan’ın tüm güzelliğini yaşıyoruz” dedi.
Mamak Belediyesi’nin gelenekselleştirdiği “Mahallede İftar Var” programları devam ediyor. Her gün iki mahallede yapılan iftar programı, bu kez Misket Mahallesi ve Karaağaç Mahallesi’nde gerçekleştirildi. İftar programlarında Mamaklı vatandaşları yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Mesut Akgül, ilk olarak Misket Mahallesi’nde bulunan Mamak Kapalı Pazar alanında yapılan iftar programına katıldı. Burada bir konuşma yapan Akgül, iftar programlarına katılan vatandaşlara teşekkür ederek, “Ramazan ayı kardeşlik, birlik, beraberlik ve paylaşma ayıdır. Yıllardır aynı sofra etrafında bir araya gelen mahalle sakinleri paylaşmanın ve kardeşliğin en güzel örneğini sergiliyor” ifadelerini kullandı.
Misket Mahallesi sakinleriyle iftarını açan Akgül, daha sonra Karaağaç Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına katıldı. Karaağaç Kapalı Pazar alanında düzenlenen iftar programında mahalle sakinlerini yalnız bırakmayan Akgül, “Bu masaların etrafında Ramazan’ın tüm güzelliğini yaşıyoruz” şeklinde konuştu.
Akgül’e iftar programlarında Mamak Belediyesi Meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürleri eşlik etti. Yetişkinler iftarını açarken, Mamak Belediyesi çocukları da unutmadı. İftar alanlarında kurulan şişme oyun parkı ve kaydıraklarda çocuklar gönüllerince eğlendiler. İftar programı sonrasında Hacivat ve Karagöz orta oyunu gösterisi hem çocuklara hem de büyüklere nostalji yaşattı.