Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, hızla yenilenen bir Çankaya hedefi için Alacaatlı’da hazırlanan lojistik merkezi inşaatını gezdi.
Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, yeni bir Çankaya hedefini güçlendirmek için hazırlanan Alacaatlı Üretim ve Lojistik Tesisleri inşaat alanını gezdi. Yakında hizmete girip üretim atölyelerini bir araya toplayacak merkez, ahşap işlerinden motor bakım servisine, dikiş ünitesinden kaporta boya bölümüne dek tüm birimleri bir araya toplayıp hizmet kalitesini de artıracak.
Alacaatlı mevkiinde yapımı hızla devam eden merkezde incelemelerde bulunan Alper Taşdelen, modern bir tesis olarak hazırlanan yeni lojistik merkezinin açılışının ardından Çankaya’daki değişimin daha da hızlanacağını söyledi. Birim yetkilileriyle birlikte inceleme gezisi yapan Taşdelen, yaklaşık 40 dönüm arazi üzerinde kurulu 6 ayrı binada çok sayıda atölye ve depolama alanını bir araya getirecek merkez, tamamlandığında istenen kalite ve imalat hedefini yakalayacaklarını dile getirdi. 400 personelin çalışacağı merkezde, çalışanların kullanımına ayrılmış yemekhane, dinlenme üniteleri gibi bölümler yer alıyor. Alınan işçi ve iş güvenliği tedbirlerini beğendiğini de belirten Başkan Taşdelen, çalışanlarla da sohbet edip anı fotoğrafı çektirdi.