Çankaya Belediyesi’nin meslek edinme, hobi ve kişisel gelişim derslerinin yer aldığı Çankaya Evleri, eğitim dönemine yenilenen hali ve 58 farklı kurs programı ile hazır.
Yeni dönemde yenilenen haliyle kapılarını açan Çankaya Evleri, yabancı dilden dansa, bilgisayardan dikişe kadar çeşitli branşlarda eğitim verilen kurslar, her yaştan katılımcıya açık. Çankaya’nın dört bir yanında bulunan ve sayıları 22’ye ulaşan Çankaya Evlerinin 11’inde bu yıl kapsamlı tadilat işlemi yapıldı. Kursiyerlerin nezih ve sağlıklı bir ortamda vakit geçirmeleri için dört bir yanı elden geçirilen Çankaya Evlerinde eğitimler 10 Ekim’de başlayacak.
Okuma-yazma, yabancı diller, makyaj tekniği, diksiyon, resim gibi meslek edinme, hobi, kişisel gelişim alanlarında verilen 58 farklı kurs programı ile dolu dolu bir seneye hazır olan Çankaya Evlerine kayıtlar hala devam ediyor. Ücretsiz olan programlara katılmak için 2 adet vesikalık fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi ve öğrenim durum belgesi ile kayıt yaptırmak yeterli oluyor.