Çankaya’nın Filizleri dayanışma elini uzatan destekçilerle büyümeye devam ediyor. Üniversite öğrencilerine en son destek Yatırım Grup’tan geldi.
Ankara’da üniversite öğrenimi gören öğrencilere burs desteği sağlayan “Çankaya’nın Filizlerine destek her geçen gün artıyor. Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Çankaya’nın Filizleri Projesi’ne iki öğrenci okutarak destek veren Yatırım Grup Başkanı İsmail Şahin’i ziyaret ederek, iş yerine plaket çaktı. Mühye köyü olarak hafızalarda kalan Yeşilkent mahallesinde Taşdelen’i, okuttuğu iki üniversite öğrencisi ile birlikte karşılayan Şahin, projeye destek vererek iki öğrencinin gelecek planları için yardımcı oldukları için mutlu olduklarını ifade etti.
Dayanışma plaketini CHP Çankaya İlçe Başkanı Selçuk Dereli ve Gazi ve Hacettepe Üniversitelerinde okuyan iki gençle birlikte çakan Taşdelen, kenti ve geleceği planlayan bir belediyecilik anlayışı ile 200’ü aşkın öğrenciye el uzatarak ülkenin geleceğine katkı sağladıklarını söyledi. Sayının her geçen gün yükseldiğine değinen Taşdelen, “Öğrencilerimizi dayanışmacı iş yerleri, apartman sakinleri ile buluşturmaktan çok mutluyuz” dedi.
BAŞVURULAR BELEDİYE’YE
Çankaya’nın Filizleri projesine katılarak burs vermek isteyenlerin Çankaya Belediyesi ile irtibata geçmesi gerekiyor. Vatandaşlar, belediyenin, Mithatpaşa Caddesi 52 numarada bulunan Çankaya Halk Sağlığı Merkezi adresi ve 0850 455 02 65 numaralı telefondan bilgi alabiliyor. Ayrıca, belediyenin internet sitesinden burs verilecek öğrencilerde aranan şartlar ile apartman, site sakinleri ve iş yerlerinin projeye nasıl katkı vereceklerine ilişkin bilgiye ulaşılabiliyor.