Altındağ Belediyesinin düzenlediği iftar programına katılan eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek, el ele verildiğinde hiçbir zorluğun yenilemeyeceğine dikkat çekerek, "Bu sofralarda olduğu gibi her zaman kenetlenmeliyiz” dedi.
Altındağ Belediye’nin gerçekleştirdiği iftar programının son konukları, Kavaklı, Peçenek, Tatlar, Gicik ve Aydıncık mahalle sakinleri oldu. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve eşi Saadet Tiryaki’nin ev sahipliğindeki iftar programına, eski TBMM Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Cemil Çiçek katıldı.
“KAPIMIZ HERKESE AÇIK”
Altındağ’da büyük bir aile olduklarını belirten Tiryaki, "Altındağlı hemşerilerim ile aynı sofrayı paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Altındağ’da kardeşlik bağlarımız güçlendi ancak hoşgörünün de kalıcı olması gerekiyor" diye konuştu. Altındağ Belediyesi olarak hiçbir ayrım gözetmeksizin herkese eşit mesafede yaklaştıklarının altını çizen Tiryaki, bereketin ancak bu sofraları paylaşarak artacağını söyledi.
Birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Çiçek ise, el ele verdiklerinde hiçbir zorluğun karşılarında duramayacağını belirterek “Bu sofralarda olduğu gibi her zaman kenetlenmeliyiz” ifadelerini kullandı.
Altındağ’ın yükselişinin herkes tarafından takip edildiğini sözlerine ekleyen Çiçek, Başkan Tiryaki’yi çalışmalarından dolayı tebrik etti.