Mustafa Kemal Atatürk’ün direktifleri ile 1931 yılında kurulan TED Ankara Koleji Vakfı Okulları, 85. yıl kuruluş yıldönümü nedeniyle kutlamalarına başladı.
85. yıl etkinlikleri çerçevesinde önce 18 Mayıs’ta Anıtbakir’e bir ziyaret ve ardından JW Marriott Otel’de çok sayıda davetlinin katılımıyla bir resepsiyon gerçekleştirildi. 19 Mayıs resmi töreninden sonra mezunların da katıldığı Emanet Koşusu düzenlendi.
Mustafa Kemal Atatürk’ün direktifleri ile 1931 yılında kurulan TED Ankara Koleji Vakfı Okulları, 85. yıl kuruluş yıldönümü nedeniyle ilk kutlamalarına başladı. 85. yıl etkinlikleri çerçevesinde önce 18 Mayıs’ta Anıtbakir’e bir ziyaret ve ardından JW Marriott Otel’de çok sayıda davetlinin katılımıyla bir resepsiyon gerçekleştirildi. 19 Mayıs resmi töreninden sonra mezunların da katıldığı Emanet Koşusu düzenlendi. TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve beraberindeki heyet, Anıtkabir’de saygı duruşunda bulundu ve mozoleye çelenk sundu. Marriott Otel’de düzenlenen geceye siyaset, iş ve sanat dünyasından mezun isimlerin yanı sıra kuruma emeği geçen ve halen görev yapan yönetici, öğretmen ve çalışanlar da katıldı.
19 Mayıs’ta okulun stadyumunda 2500 kişinin katılımıyla düzenlenen Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı töreninin sonrasında ise yöneticiler, mezunlar ve öğrencilerin katıldığı 4x100 metre “Emanet Koşusu” gerçekleştirildi.