Pursaklar Belediyesinin ilçe merkezindeki Yavuz Selim Camii yanında yaptığı Eğitim ve Kültür Merkezi inşaatı hızla tamamlanıyor.
Eğitim ve kültürel hizmetlere özel önem veren Pursaklar Belediyesi ilçe halkı için proje üstüne proje hazırlıyor. Hayata geçen projeler ise Pursaklar’ın her türlü ihtiyacını karşılıyor. Etüt ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan Eğitim ve Kültür Merkezi projelerinin sayısı her geçen yıl artıyor. Bunlardan bir tanesi olan Yavuz Selim Camii yanında inşa edilen Eğitim ve Kültür Merkezi projesinin kaba inşaatı tamamlandı. Dış cephe kaplaması ve boyası yapılan binanın camları takılarak iç dizaynına başlandı. Bin 200 metre kare kapalı alan üzerine inşa edilen tesis, iki kat bodrum ve zeminle birlikte beş kattan oluşuyor. İçerisinde derslikler, oyun alanları, mutfak, lavabolar, kafeterya, konferans salonu bulunan tesis bölgede önemli hizmetler sunacak.
İlçeyi sürekli geliştiren ve başarılı hizmetleriyle adından söz ettiren Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, 2016’da 7 önemli projeyi başlattıklarını belirterek, "2004’ten beri ilçemiz için ne gerekiyorsa onu yapacağız diyoruz ve 12 yıldır proje üstüne proje üretiyoruz. Hayata geçirdiğimiz projeler ile hem ilklere imza atıyoruz hem de ilçemizin alt yapısını, üst yapısını, eğitim, kültür, spor, sanat ve sağlık alanındaki gelişimini üst seviyelere çıkartıyoruz. Tüm ekibimizle birlikte gece gündüz demeden hemşehrilerimizin hizmetindeyiz" dedi.