Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğünde görev yapan otobüs şoförleri ile aileleri, düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.
Otobüs İşletmesi Daire Başkanlığına bağlı Sincan 5. Bölge Müdürlüğünde düzenlenen iftara; EGO Genel Müdürü Balamir Gündoğdu’nun yanı sıra Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Öz-Taşıma İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, büyükşehir ve EGO Genel Müdürlüğü bürokratları, otobüs şoförleri ve ailelerinden oluşan yaklaşık 400 kişi katıldı.
EGO otobüs şoförleri için düzenlenen ilk iftar yemeğinde konuşan Genel Müdür Gündoğdu, Ankara ve Ankaralılara en iyi hizmeti vermek için gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Başkentlilerin şehir içi ulaşımını sağlamak için gün boyu direksiyon başında görev yapan otobüs şoförlerine teşekkür eden Gündoğdu, sevgi, hoşgörü, paylaşma ve manevi duyguların en yoğun yaşandığı ramazan ayında çalışma arkadaşları ve aileleriyle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Balamir Gündoğdu, “Geleneksel olarak başlattığımız ve bölge bölge tüm personelle buluşacağımız iftar sofralarının kaynaşmayı artıracağına, aradaki dostluk bağlarının da güçlenmesine vesile olacağına inanıyorum. Bu özel iftarımızda aramızda bulunan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
EGO çalışanlarının her zaman Başkentlilerin hizmetinde olduğunu tekrarlayan Gündoğdu, bölge müdürlüklerinde görev yapan tüm personelin, gerçekleştirilen koordineli çalışmayla Ankara ve Ankaralıların yanında bulunduğunu kaydetti.