Mamak Belediyesi DSİ Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol 1. ligi 6. hafta karşılaşmasında Pertevniyal’i sahasında konuk etti. Mamak Belediyesi Spor Salonu’nda oynanan maçtan galip ayrılan taraf Mamak Belediyesi Ankara DSİ oldu.
Son dört maçta kıl payı kaçan galibiyetler sonrasında Mamak Belediyesi Ankara DSİ şeytanın bacağını kırarak maçı 16 sayı farkla kazandı. Aldığı galibiyetle moral depolayan Mamak Belediyesi Ankara DSİ Basketbol Takımı Pertevniyal’i 109-93 mağlup etti. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Sezona iddialı bir giriş yapan Mamak Belediyesi Ankara DSİ Basketbol Takımı son dakika gelen şanssız mağlubiyetler yaşadı. Bu gün oynanan maçı farkla kazanan basketbol takımımızı tebrik ediyorum” dedi.
Mamak Belediyesi DSİ üstünlüğü elden bırakmadı
Kıran kırana yaşanan mücadelede skor oyuncular nezdinde genel bir dağılım gösterdi. Oyunda en yüksek skoru 21 sayı ile Arnett Moultrie, 18 sayı ile Tibet İlhan, 15 sayı ile Yusuf Berkcan Yananerelde etti. Mamak Belediyesi Ankara DSİ maçın başından sonuna kadar üstünlüğü elden bırakmadı.