Keçiören Faik Erbağı Ortaokulu’nda görsel sanatlar dersi alan öğrenciler tarafından yapılan yağlı boya resimlerin yer aldığı serginin açılışını Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak yaptı.
Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenlenen serginin açılışına Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil de katıldı. Kurdele keserek serginin açılışını gerçekleştiren protokol heyeti, daha sonra sergilenen yağlı boya resimleri inceledi. Sergide eseri bulunan bütün öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Başkan Mustafa Ak, “Öğrencilerimiz tarafından yapılan birbirinden güzel eserleri çok başarılı buldum. Geleceğin ressamları yetişiyor. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Öğrencilerin isteklerini geri çevirmeyip hatıra fotoğrafı da çektiren Başkan Ak, Yunus Emre Kültür Merkezi’nde bulunan KEÇMEK sınıflarını da gezdi. Kursiyerlerle sohbet eden ve merkezde üretilen el emeği göz nuru eserleri inceleyen Başkan Ak, daha sonra Cemil Meriç Kütüphanesi’ni de ziyaret ederek ders çalışan öğrencilere başarılar diledi.