Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ın müjdesini verdiği projelerden ‘Gölbaşı Aile Yaşam Merkezi’nin ihalesi tamamlandı.
Gölbaşı Belediyesi, Gölbaşı’nda proje seferberliği başlattı. Gölbaşı Belediyesi’nin büyük projelerinden birisi olan ‘Gölbaşı Aile Yaşam Merkezi’nin ihalesi tamamlandı. Eymir Mahallesi’ne yapılacak olan Gölbaşı Aile Yaşam Merkezi, Gölbaşı’ndaki vatandaşların neredeyse tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek.
Gölbaşı Aile Yaşam Merkezi projesi Eymir Mahallesi 113134 ada-3 parsele, 4305 m2 arsa üzerine inşa edilecek. Tesis binası 3 ana bölümden oluşacak ve tesisin toplam inşaat alanı 7 bin 840 m2 olacak. Tesiste kapalı otopark ve konferans salonu yer alacak. Kapalı yarı olimpik yüzme havuzu, çocuklar için yüzme havuzu, hamam, sauna, fitness merkezi, fuaye alanı, öğrenciler ile meslek ve beceri kurslarımız için derslikler, restoran ve kafeteryadan oluşan sosyal tesis ile Gölbaşı’nın hizmetine sunulacak.
Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, "Bu yıl Gölbaşımız hizmet yılı yaşayacak" diyerek 2016 yılında birçok tesisin temelinin atılacağı müjdesini verdi. Duruay, "2016 yılında birçok tesisimizi Gölbaşılı vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için temelini atacağız. İlk olarak Seğmenler Mahallesi pazar yeri ve sosyal tesis binamızın yapılması için ihale tamamlandı ve eski binamız yıkıldı. Çok yakın zaman içerisinde tesisimizin temelini atacağız. Hemen ardından Eymir Mahallesi’ne yapacağımız 7 bin 840 m2 inşaat alanı olan Gölbaşı Aile Yaşam Merkezimizin ihalesi tamamlandı. Kısa sürede temelini atacağız. İncek Mahallemizde park çalışmamız var, onun temelini atacağız. Tulumtaş ve Bağiçi mahallemize kültür merkezi projemiz var. Bunların temelini atacağız. Eymir Mahallesi bölgesinde dev şehir parkı projemiz var, önümüzdeki günlerde ihalesi tamamlanacak ve kısa sürede buranın temelini atmayı planlıyoruz. Ayrıca dış cephe yenileme projemizde 5. Etap’a gelindi. Gölbaşımızda toplam 318 binanın cephesi yenilenmiş olacak. Gölbaşımızı şantiye alanına çevirdik. Gölbaşımız bu yıl hizmet yılı yaşayacak" ifadelerini kullandı.