Keçiören Belediyesi’ne bağlı Gönüllü Akademisi Anneler Gününde yalnız yaşayan anneleri ziyaret ederek duygusal anlar yaşattı.
2 bin 600 gönüllüsüyle giderek iyilik ordusu olma yolunda ilerleyen Gönüllü Akademisi 8 Mayıs Anneler Gününde Keçiören’de yalnız yaşayan anneleri ziyaret etti. Çok sayıda gönüllünün katıldığı ziyaretlerde anneler çeşitli hediyelerle sevindirilirken hayır duaları da alındı. Ziyaretler sırasında yalnızlık duygularını kısa bir süre bile olsa gönüllülerle unutan annelerin zaman zaman gözlerinin dolduğu da gözlendi.
TECRÜBELER PAYLAŞILDI
Gönüllüler annelerle duygusal anlar yaşarken onların hayat tecrübelerine dair tavsiyelerini de dikkatle dinledi. Bu önemli günde hatırlanmaktan dolayı memnuniyet duyduklarını ifade eden anneler, gençlerin bir gün değil sık sık ziyaretlerine ihtiyaçları olduğu temennisini de iletmeyi ihmal etmediler. Gönüllüler, ziyaretlerin karşılıklı duygusal bağlar oluşturduğunu, bu tür ziyaretlerle her iki tarafında mutluluk kaynağı olduğunu belirterek tekrar ziyaret sözü verdiler.