Keçiören’de resmi nikahsız olarak yaşadıkları belirlenen 6 çifte hayatlarının imzasını Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak attırdı.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, “Hayatımın İmzası” projesi kapsamında yaptığı saha çalışmaları ve hane ziyaretleri ile “resmi nikahı” olmadığını tespit ettiği 6 çift için Kaymakamlık Konferans Salonu’nda nikah töreni düzenledi. Çiftlerin bu en mutlu gününe çocukları da tanıklık ederken, törene Mustafa Ak’ın yanı sıra, Keçiören Kaymakamı Uğur Bulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Işık, STK temsilcileri, muhtarlar ve çiftlerin yakınları katıldı. Şahitliklerini Kaymakam Bulut ve Ayhan Işık’ın yaptığı çiftlerin nikahını kıyan Mustafa Ak, “Çiftlerimize mutluluklar diliyorum. Zaten mutlular ki resmi nikahlarını da gerçekleştiriyorlar. Bu fırsatı çiftlerimize sunan Keçiören Kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Çiftlerimize de iki cihan saadeti diliyorum” diye konuştu. Uğur Bulut ise, geç kalınmış olsa da çiftlerin resmi nikaha kavuştuğunu belirterek, “Mutluluğunuzun daim olmasını diliyorum” dedi.
Törenin ardından toplu hatıra fotoğrafı çektirildi ve davetliler için kokteyl verildi. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, 2012 yılından bugüne Keçiören’de resmi nikahsız olarak yaşadıkları tespit edilen 90 çifti evlendirerek hayatlarının imzasını attırdı.