Çocuk, genç, yaşlı her yaştan insanı halk dansları çatısı altında bir araya getiren Keçiören Belediyesi Konservatuvarı Halk Dansları Ekibi, muhteşem yıl sonu gösterisi ile Keçiörenliler’in kalbini fethetti.
Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi’nde düzenlenen yıl sonu gösterisini halk ekibi kursiyerlerinin ailelerinin yanı sıra çok sayıda Keçiörenli vatandaş izledi. Konservatuvar halk dansları eğitmenlerinin 4 aylık çalışması sonucunda hazırlanan gösteride 7-60 yaş aralığında toplam 150 kursiyer sahne aldı. Farklı yaş gruplarındaki halk dansları ekipleri, Türkiye’nin yedi bölgesine ait yöresel oyunları başarıyla sergileyerek izleyenleri güzel bir Anadolu turuna çıkardı. Gösterinin finalinde açılan Türk bayrağı salonu dolduran vatandaşlardan büyük alkış aldı.
Konservatuvar öğrencilerinin yıl sonu gösterisini çok başarılı bulduğunu belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Konservatuvar öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi bu güzel halk dansları gösterilerinden dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.