Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Bu mübarek ayda yapılan terör saldırıları, terörün dini imanı olmadığının kanıtıdır. Teröristlere ve onların destekçilerine lanet olsun” dedi.
Her yıl Ramazan ayında Keçiören’de birlikte oruç açma sevincini yaşatan mahalle iftarları geleneği sürüyor. Keçiören Belediyesi’nin iftar sofrası Ramazan ayının 8’inci gününde Ayvalı Mahallesi’nde kuruldu. Ayvalı Kapalı Pazar Yeri’nde verilen iftar yemeğine Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, AK Parti Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Mualla Varol, AK Parti Keçiören İlçe Kadın Kolları Başkanı Mahpeyker Sert ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Tunçbilek de katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerle başlayan iftar programında konuşan Başkan Ak, “Hepinizin iftarı, Ramazan-ı Şerif’i mübarek olsun. Bu mübarek ay bereketiyle, rahmetiyle, mağfiretiyle geldi. Yaşlı, genç, çoluk çocuk aynı sofrada orucumuzu açıyoruz. Sizin mahallenize gelip size misafir olduk. Tutmuş olduğunuz oruçları, yapmış olduğunuz ibadetleri Allah kabul etsin” dedi.
“BU MÜBAREK AYDA YAPILAN TERÖR SALDIRILARI, TERÖRÜN DİNİ İMANI OLMADIĞININ KANITIDIR”
Başkan Ak, Ramazan ayında herkesi başta akrabaları olmak üzere komşularına ve ihtiyaç sahiplerine sahip çıkmaya davet ederek, “Zenginlerimiz sofralarında mutlaka bir fakiri doyurmalı. Hepimizin birbiri üzerinde hakları var. O yüzden birbirimize yardım edip birbirimiz için dua edelim. Terörü lanetliyoruz. Bu mübarek ayda yapılan terör saldırıları, terörün dini imanı olmadığının kanıtıdır. Teröristlere ve onların destekçilerine lanet olsun. Cenab-ı Allah Kahhar sıfatı ile onları yaksın inşallah” mesajını verdi.
İftar yemeğinin ardından toplu olarak dua edilirken, program hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.