Düzenlediği etkinliklerle üyelerinin emeklilik dönemini aktif bir şekilde geçirmesini sağlayan Keçiören Belediyesi Emekliler Platformu, Dorukkaya’da gerçekleştirdiği doğa yürüyüşü ile Keçiörenli emeklilere unutulmaz bir gün yaşattı.

Sağlıklı yaşam ve spor etkinlikleri kapsamındaki çalışmalarını sürdüren Emekliler Platformu, Keçiörenli emeklileri doğanın muhteşem güzellikleri ile buluşturan bir organizasyona daha imzasını attı. Doğal göleti, zengin oksijen kaynağı ve yemyeşil manzarasıyla görenleri büyüleyen Dorukkaya ormanlık alanında gerçekleştirilen doğa yürüyüşüne emekliler büyük ilgi gösterdi. Bir yandan göl manzarasının tadını çıkaran emekliler, diğer yandan oksijen dolu orman alanında yürüyüş yapmanın keyfini yaşadılar. Bu tür etkinliklerin emekliler arasındaki dostluğu pekiştirdiğini ve yeni arkadaşlıkların kurulmasını sağladığını belirten Emekliler Platformu üyeleri, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’a teşekkür ederek, doğa yürüyüşlerinin belirli periyotlar ile düzenlenmesi ricasını ilettiler.

Keçiören Belediyesi Emekliler Platformu, emeklilik sürecinde yaşanabilecek psikolojik ve sosyal sorunlardan kişileri uzaklaştırmayı, emeklilerin zamanlarını verimli geçirebilmelerini ve etkin iletişim süreçlerine dahil olarak yaşam memnuniyetlerini artırmayı hedefliyor.