Ankara Yenimahalle Belediyesi’ne bağlı Batıkent Anaokulu, Şehit Yüzbaşı İlker Aydın Anaokulu ve 80’inci Yıl Anaokulunda eğitim gören 3-6 yaş grubu çocuklar, Yakacık Mesire Alanında piknik yaptı.
Öğretmenleri eşliğinde doyasıya eğlenen minikler, birbirinden renkli oyunlar oynayarak eğlenceli dakikalar geçirdi. Neşeli anların yaşandığı piknikte, birbirleriyle kaynaşarak önce top oynayan ve ip atlayan minikler, daha sonra Trambolin, Water Roller ve Rodeo’yla günün tadını çıkarttı.
Kreşlere olan yoğun ilgiden dolayı kreş sayısını arttırdıklarını belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Göreve geldiğimde Yenimahalle’de sadece bir tane anaokulu vardı. Şimdi ise kreş sayımızı arttırdık. Bu yıl 5 anaokulumuz eğitim vermeye başlayacak. Mevcut okullarımızda verilen eğitimin kalitesi ve çocuklarımız için hazırladığımız ortamlar nedeni ile velilerimizden yoğun talep alıyoruz. Talebi karşılamakta zorlanıyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor. Çocuklarımızın eğitim ve öğretim dönemlerinin en iyi şekilde geçirmelerini sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Eğitime yapılan yatırım, geleceğe yapılan yatırımdır" dedi.