Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Kurban Bayramı’nın yaklaşması üzerine, Kurban satış alanımızda her ayrıntıyı düşündük. Her yıl düzenli olarak verdiğimiz hizmetler bu yıl da aynı şekilde verilecek dedi.

Mamak Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde hazırlıklara başladı. Bu yıl da kurban pazarını Ortaköy’de kuracak olan Mamak Belediyesi alanda satış yapılacak çadırların yer tahsisine devam ediyor. Mamak Belediyesi, elektrik, su, mescit, jandarma hizmet noktası gibi birçok altyapı hizmetini alanda hazır hale getirdi.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Kurban satış alanımızda her ayrıntıyı düşündük. Her yıl düzenli olarak verdiğimiz hizmetler bu yıl da aynı şekilde verilecek” diye konuştu. Kurban kesim alanında bu yıl sabit lavaboların yanında ek olarak seyyar lavabolar da hizmete sunulacak. Mamak Belediyesi zabıta ekipleri kurulan zabıta noktasında Kurban Bayramı’na kadar 7-24 hizmet verecek. Çadırların kurulmasının ardından alanda ’boğa yakalama timi’ görev alacak ve istenmeyen durumların önüne geçecek. Mamak Belediyesi’ne bağlı veteriner hekimler alanda düzenli olarak gebe hayvan kontrollerini yapacak ve gebe hayvanların satışına engel olacak. Çadırlar kurulduktan sonra Mamak Belediyesi alana ücretsiz servisler düzenleyerek vatandaşların da ulaşımını sağlayacak" dedi.