Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Büyüyen Mamak’la birlikte bizlerde yeni yollar açıyoruz ve ihtiyaç duyulan noktalarda yolları genişletiyoruz” dedi.
Büyük bir kentsel dönüşüm ve yapılaşmanın yaşandığı Mamak’ta altyapı çalışmaları devam ediyor. Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bir yandan yeni yollar açarken bir yandan ihtiyaç duyulan bölgelerde yol genişletme çalışmalarını sürdürüyor.
“ALTYAPI ÇALIŞMALARINI BÜYÜMEYLE DOĞRU ORANTIDA TUTUYORUZ”
5 ayrı bölgede yeni yol açım çalışması sürdüren ekipler 1 bölgede de yol genişletme çalışması yapıyor. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; “Altyapı çalışmalarını büyümeyle doğru orantıda tutuyoruz. Büyüyen Mamak’la birlikte bizlerde yeni yollar açıyoruz ve ihtiyaç duyulan noktalarda yolları genişletiyoruz. Yeni yol açımı ve asfalt serimin de başarılı bir karneye sahip olan belediyemiz bu yılda başarısını sürdürecek” dedi.
ESKİ YOLLAR GENİŞLETİLİYOR
Fen işleri ekipleri Şahapgürler-İKEA bağlantı yolu, Ortaköy-Kutludüğün-Mermerciler Sanayi Sitesi, Hürel Mahallesi 156. Sokak, Lalahan 722/10 ada parselde ve Fahri Korutürk Mahallesi 50 bin 962 çevresinde imar yeni yol açımı yapıyor. Ayrıca ekipler General Zeki Doğan Mahallesi 496’ncı Sokak’ta imar yol genişletme çalışmalarına devam ediyor.