Her yıl yüzlerce öğrencinin faydalandığı Mamak Kültür Merkezi (MKM) yaz kursları eğitimlerine başladı. 14 branşta başlayan yaz kurslarında profesyonel hocalar eşliğinde eğitim veriliyor. Yaz kursları içerisinde en fazla talebi ise 139 öğrenci ile gitar kursu görüyor. Yaz kursları arasında gitar kursunu ise 66 öğrenci ile saz kursu takip ediyor.
14 branşta kur veriliyor
Öğrencileri MKM yaz kurslarına davet eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Uzun sömestr tatili kendini geliştirmek ve çeşitli kurslara katılmak için güzel bir fırsat. Bu manada MKM’de düzenlenen yaz kurslarımıza bütün Mamaklı öğrencilerimizi bekliyoruz. Mamaklı öğrencilerimiz 14 branşta verilen kurslar arasında kendilerine en uygun kursları seçerek profesyonel hocalar eşliğinde eğitim alabilirler” ifadelerini kullandı.
Yeni kayıtlar alınmaya devam ediyor
Eğitimlere başlayan MKM yaz kursları bir yandan da yeni kayıtlar alınmaya devam ediyor. Özellikle gençlerin tercih ettiği enstrüman kurslarında toplam 288 öğrenci eğitim alıyor. Halk oyunları, tiyatro, drama gibi kurslarda 220 öğrenci eğitim alıyor. Yaz kursları hakkında ayrıntılı bilgi 320 20 53 - 419 nolu telefonlardan alınabilir.