Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Türk Polis Teşkilatı mensuplarının cansiperane hizmet verirken her zaman fedakarlığın sembolü olduklarını bildirdi.
Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, şunları söyledi:
“Polis Teşkilatımız 171 yıldan beri huzur ve düzenin sağlanması, toplumda huzuru bozanların adalete teslim edilmesi için fedakarca çalışmalar yaptı, yapmaya da devam ediyor.
Türk polisi, aziz milletinin hayatını kolaylaştırma yolunda böylesine görev yaparken özellikle son dönemlerde Türk vatanının birliği ve dirliği için de canını seve seve feda etmekten asla kaçınmıyor.
“ŞEHİT HABERLERİ İLE KAHROLUYORUZ”
Ne acıdır ki Türk polisi bugün ülkemizin Güneydoğusunda vatana kasdeden hainlere karşı amansız bir mücadelenin sembol kahramanları olmaktadırlar. Türk devletinin bekası için canını seve seve verirken ardı ardına gelen şehit haberleri ise aziz milletimizi de bizleri de ne yazık ki derinden kahrediyor.
Güneydoğu Anadolumuzda yaşanan ihanet ve alçaklığın son bulması için görevlerini gece gündüz demeden zor şartlarda yapan başta Türk polisinin olmak üzere tüm güvenlik kuvvetlerimizin başarısı için duacıyız.
1845’ten 2016’ya geride kalan 171 yıllık uzun süreçte aziz milleti için canını veren şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle yadediyorum. Yurdumuzun her köşesinde görev yapan tüm Emniyet mensuplarımızın Polis Haftasını kutluyor; aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”