Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı ortaokul ve lise bölümü öğrencileri, Çankaya Belediyesi’nin örnek projesi Ç’engel Kafe’de konser verdi.
Çankaya Belediyesi ve Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı, müziği başkentinin en işlek yaya bölgelerinden Sakarya Caddesi’ne getirdi. Engelli gençlerin sosyal yaşam ve istihdama katılmasını sağlayan örnek bir proje olan ve kısa bir süre önce Çankaya Belediyesi Hizmet Binası’nın Sakarya Caddesi girişindeki yeni yerine taşınan Çengel Kafe’de, düzenlenen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı ortaokul ve lise bölümünde okuyan öğrencilerin verdiği konserde sahneye “Kings of the Brass”adlı hafif caz topluluğu ve “Kalinka Klarinet Beşlisi” çıktı. Müzikleriyle dinleyicileri büyüleyen gençler, sempatik tavırlarıyla da göz doldurdular. Konserin en özel anları ise Çengel Kafe’de çalışan gençlerin vals gösterisi oldu. Konserlerin yaz boyunca haftada bir gerçekleştirilmesi planlanıyor.