Pursaklar’da hayata geçen projelerden biri olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni denetleyen Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, “İlçemizin ihtiyaçlarını karşılayacak olan 6 projeyi birden başlattık, hemşehrilerime hayırlı olsun” dedi.
Pursaklar Belediyesi’nin hayata geçirdiği projelerin inşaatlarını yerinde denetleyen Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Çetin’e etüt ve projelerden sorumlu Başkan Yardımcısı Vedat Demir de eşlik etti. Pursaklar’da sağlık alanında önemli gelişmeler olduğunu belirten Belediye Başkanı Selçuk Çetin, “İlçemize devlet hastanemizi kazandırdık, hastane inşaatı çok hızlı bir şekilde devam ediyor. Şimdi de ağız ve diş sağlığı merkezimizi tamamlıyoruz. İnşallah bu iki proje ilçemizin bütün ihtiyaçlarına cevap verecek” şeklinde konuştu.
Çalışmaları denetleyen Başkan Çetin, yüklenici firma yetkilisi ve başkan yardımcısından gelinen son aşama hakkında bilgi aldı. İlçedeki projelerin hızlı bir şekilde devam ettiğinin altını çizen Çetin, üç kat olarak inşa edilen Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin detaylarına ilişkin şunları söyledi:
“Hemşehrilerin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak yeni bir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yapıyoruz. 3 kat olarak inşa edilen bu projemiz içerisinde 20 hekimlik diş kliniği, 4 adet aile hekimliği kliniği, röntgen odası emzirme odası, çocuk bakım odası, arşiv, yemekhane, bay-bayan mescit ve lavabolar bulunuyor. İnşallah bu projemizi de hızlı bir şekilde tamamlayarak 2017’de hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız.”