Türkiye Tekvando Pumse Şampiyonası’na 7 sporcu ile katılan Pursaklar Belediyesi, 1 altın, 2 gümüş ve 5 bronz madalya ile döndü.
Hatay’da gerçekleştirilen ve 500’ün üzerinde sporcunun katıldığı Türkiye Tekvando Pumse Şampiyonası’na Pursaklar Belediyesi damga vurdu. 7 sporcu ile şampiyonaya katılan Pursaklar Belediyesi’ni Koray Bağdu, Çiğdem Zeynep Özden, Esra İkbal Narin, Serdar Gökay Çakıcı, Kamer İlayda Çakıcı, Muhammet Önder ve Arda Salta temsil etti. Minik, yıldız ve genç kategorisinde mücadele eden sporculardan Serdar Gökay Çakıcı erkek takımda birinci olarak altın madalya, Koray Bağdu ve Çiğdem Zeynep Özden gümüş madalya, Esra İkbal Narin, Kamer İlayda Çakıcı ise bronz madalya alarak Pursaklar’a döndü.
Pursaklar Belediyesi’ni başarılı bir şekilde temsil eden sporcular, performanslarıyla göz doldurdu. Antrenör Talha Demir, desteklerini esirgemeyen Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’e teşekkür ederek “Bu başarıda Sayın Başkanımızın ve diğer yöneticilerimizin desteği çok önemli. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Pursaklar’ı başarılı bir şekilde temsil edip madalyalarla ilçemize döndüğümüz için mutluyuz. Sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.