Pursaklar Belediyesi geleneksel hale getirdiği kültür gezileri kapsamında ilçe halkına şimdi de Bursa gezisi düzenleyecek.
Sosyal ve kültürel belediyecilikte öncü olmaya devam eden Pursaklar Belediyesi, eğitimden kültüre, sanattan spora, alt yapıdan üst yapıya hemen her alanda hizmet vererek ilçeyi Tebessüm Şehri haline getirdi. Yaptığı çalışmalar ve özgün projelerle Türkiye’ye örnek olan Pursaklar Belediyesi, kültür gezileriyle Pursaklar halkını tarihle, tarihi şehirlerle, kültürel zenginlikle buluşturdu.
İstanbul, Çanakkale, Şanlıurfa, Konya gibi şehirlere düzenlenen gezilere şimdi bir yenisi daha eklendi. Osmanlı’ya başkentlik yapmış olan Bursa için de kültür gezisi başladı. Yapılacak olan günübirlik kültür gezilerinde ilçe halkına belediye tarafından sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeği de ikram edilecek. Mayıs ayının sonuna kadar kayıtları devam eden Bursa gezisi için başvuru yapanlar arasından kura çekimi yapılacak. 45’er kişilik gruplar halinde yapılacak olan gezilerin ilk kafilesi önümüzdeki hafta yola çıkıyor.