Pursaklar Belediyesi ve İlçe Müftülüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Regaip Kandili özel programında vatandaşlar camileri doldurdu. Kur’an tilavetleri, ilahiler ve mevlid-i şeriflerin ardından birlik beraberlik için dua edildi.
Üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandili’ni büyük bir coşku ile karşılayan İslam âlemi, bu kutlu gecede camileri tıklım tıklım doldurarak bolca ibadet etti. Pursaklar Belediyesi ve İlçe Müftülüğü de Merkez Camii’nde Regaip Kandili özel programı düzenledi. Akşam saatlerinden itibaren camilere akın eden vatandaşlar, Kur’an tilaveti, mevlid-i şerif ve ilahiler eşliğinde ibadetlerini gerçekleştirdi. Merkez Camii başta olmak üzere ilçedeki bütün camileri dolduran vatandaşlar, kandil nedeniyle düzenlenen özel programlara katılıp geceyi ibadetle geçirdi. Polis Haftası’na denk gelen Regaip Kandili’nde şehit olan güvenlik güçleri için de hatimler okunup dua edildi.
Kandil programına katılan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ve İlçe Müftüsü Hasan İzmirli, vatandaşlarla birlikte namaz kıldıktan sonra belediye tarafından ikram edilen gül suyu ve lokma tatlısını cami çıkışında cemaate dağıttı.