Pursaklar Belediyesi’nin açtığı yaz okulunda ikinci dönem yüzme kursu için kayıtlar başladı. Kayıt yaptırmak isteyenler 15-19 Ağustos tarihleri arasında Tevfik İleri Kültür Merkezi’ne başvuru yapabilecek.
Öğrencileri olimpik havuzda eğiten Pursaklar Belediyesi, havuzun bir tarafında erkek çocuklara, diğer tarafında ise kız çocuklara özel eğitim veriyor. Denizi olmayan Ankara’da çocukları yüzme zevkinden mahrum bırakmak istemediklerini belirten Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, “Bu sene yüzme kursu da açtık. Çok yoğun ilgi gördü. Talepler artınca ikinci bir kurs daha açtık. Şimdi bunun kayıtlarını alıyoruz. Çocuklarımızı Keçiören’deki bir yüzme kursuna götürüyoruz. İlçemizdeki yarı olimpik yüzme havuzumuzun temelini attık, burası tamamlandığı zaman yüzme kurslarımız kendi ilçemizde yapılacak” dedi.
24 Ağustos-9 Eylül tarihleri arasını kapsayan yüzme kursu dönemi için kayıtlar 15-19 Ağustos tarihleri arasında Tevfik İleri Kültür Merkezi’nde yapılacak. Kayıt yaptırmak isteyenler 0535 977 71 32 ve 0546 540 40 85 numaralı telefonlardan bilgi alabilecek.