Pursaklar Belediyesi yeni bir hizmete daha imza atarak Şehit Salim Akgül Parkı’nda ücretsiz internet erişimi uygulaması başlattı.
Pursaklar Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu Şehit Salim Akgül Parkı’nda ücretsiz internet hizmeti vermeye başladı. Şehir merkezinde bulunan parkta kullanıcılar, diz üstü, tablet veya cep telefonları ile sınırsız internetin keyfini çıkaracak.
Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, gençleri, yetişkinleri ücretsiz ve sınırsız wifi hizmetiyle buluşturduklarını belirtti. İlçede pilot olarak Şehit Salim Akgül Parkı’nda verilen internet hizmetinden ilçe sakinleri faydalanmaya başladı.
Kullanıcı başına 100 Mbit’e kadar hızlı internet erişimi sağlayacak hizmetin Pursaklar’daki diğer birkaç parka da uygulanması planlanıyor. Başkan Çetin yaptığı açıklamada, “Teknolojinin imkânlarını belediyemiz aracılığıyla hemşerilerimizin ayağına götürüyoruz. Bu sayede özellikle genç kardeşlerimiz buradaki ücretsiz internetten faydalanacak, ailelerle birlikte vakit geçirecek. Parktaki ücretsiz internet hizmetimiz hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.