Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Baş ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’a Samsun Tanıtım Günleri davetiyesini sundu.
Genel merkezi İstanbul’da bulunan SADEF, 20-23 Ekim tarihleri arasında İstanbul Maltepe sahil miting alanında gerçekleştirilecek Samsun Tanıtım Günleri için Ankara’daki resmi davet ziyaretlerini sürdürüyor. Genel Başkan Yıldıray Baş, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte son olarak Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ı ziyaret ederek, davetiye sundu. Samsun Tanıtım Günleri’nin çok önemli bir etkinlik olduğunu belirten Bakan Kılıç, "Bu etkinlikte bakanlığımızın standı ile birlikte yer alacağız. Ben, Samsunumuzun tanıtımı ve birlik beraberliği için büyük önem taşıyan bu büyük etkinliğe 17 ilçemizin de stantlarıyla birlikte katılmasını arzu ediyorum. Belediye başkanlarımızın bu konuda çaba göstermesini istiyorum" dedi.
Bakan Kılıç, 21 Ekim Cuma günü saat 14.00’te Samsun Tanıtım Günleri’nin açılışı ve kurdele kesiminde bulunacağını, 22 Ekim Cumartesi günü saat 19.00’da protokolde yer alacağını da sözlerine ekledi.
SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş, Bakan Kılıç’a verdiği destek için teşekkür etti. Baş, açılış günü 5 bin eşofman ve futbol topu dağıtılacağını da söyledi.