Safiye Soyman, "Bugün çok önemli bir gün kendi memleketimdeyim. Ankara’da burada kutlayacağız Anneler Gününü yarışmayla birlikte. Çok mutluyuz" dedi.
Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen En Güzel Sarmayı Benim Annem Sarar yarışması Nata Vega Alışveriş Merkezinde Safiye Soyman ve Faik Öztürk’ün sunuculuğunda gerçekleşti.
Program öncesi konuşan Faik Öztürk, annelerin kutsal olduğunu belirterek "Ben anne aşığı bir çocuğum. Gerçi annem rahmetli oldu ama tüm anneler benim için annedir. Onların en özel günüdür. Hayatta bir tek ona inanıyorum. Öyle Sevgililer Günü, Babalar Günü filan kabul etmiyorum. Tüm annelerin anneler gününü kutluyorum. İster 19 yaşında olsun ister 90 yaşında olsun hepsinin ellerinden öperim" ifadelerini kullandı.
Faik Öztürk, "Mağazalara en başta buna öncülük eden Nata Vega Alışveriş Merkezi ikinci dönemini yapıyor" şeklinde konuştu.
Safiye Soyman ise Anneler Günü ile ilgili şu mesajı verdi:
"Anneler Günü çok kutsaldır gerçekten. İster anne olsun ister anne olmasın kadınlar anadır. Buradan sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Çok önemli bir gün gerçekten. Bende yıllarca ’yılın sanatçı annesi’ seçildim 11 kez. Bütün AVM’ler bana ’yılın annesi’ ödülünü vermiştir. Bugün çok önemli bir gün kendi memleketimdeyim. Ankara’da burada kutlayacağız Anneler Gününü yarışmayla birlikte. Çok mutluyuz."
İhlas Haber Ajansı’nın çok önemli olduğunu söyleyen Safiye Soyman, "Taşrada da olsa, dağın tepesinde de olsa o haberi getiriyor, bütün ana haberlere sunuyor" övgüsünü yaptı.
Konuşmaların ardından Faik Öztürk, Safiye Soyman’ın elini öperek Anneler Gününü kutladı.
On dört yarışmacının katıldığı "En Güzel Sarmayı Benim Annem Sarar" yarışmasının sunuculuğunu yapan Safiye Soyman ve Faik Öztürk verdikleri konserle anneler ve çocuklarının ilgi odağı oldu.
Jürinin yaprak sarmalarının hem sunumunu hem de tadını değerlendirdiği yarışmada birinci 33 puanla Şenay Orhan oldu. Birinci olan yarışmacıya 500 TL’lik çeki Mağaza Müdürü Tahir Çelik takdim etti.