Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, yurt dışında katıldığı bir uluslararası toplantıda Büyük Okyanusun güneyinde yer alan Adalar Devleti Solomon Adaları Devlet Bakanı Hon.Samuel Manetoali ile bir görüşme gerçekleştirdi.
Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Atasoy, Solomon Adaları Devleti Devlet Bakanı Hon.Samuel Manetoali görüşmesinde Türkiye Cumhuriyeti ile Solomon Adaları arasında ekonomik ve ticari ilişkileri değerlendirdi. Solomon Adaları Devlet Bakanı Hon. Samuel Manetoali görüşmede Solomon Adaları nın ekonomik ticari kültürel ve siyasi gelişmeleri hakkındaki bilgileri Nezaket Emine Atasoy’la paylaştı. Devlet Bakanı Hon.Samuel Manetoali, "Sizin öncülüğünüzde Türkiye İş dünyasını yatırımcıları Solomon Adaları Devletine yatırıma davet ediyorum" dedi.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy görüşmede Solomon Adaları Devlet Bakanı Hon.Samuel Manetoaliye teşekkür etti. Görüşmede Türkiye Sanayici

İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy’un Türkiye Cumhuriyeti ile Solomon Adaları Devleti arasında ekonomik ve ticari ilişkilere katkı sağlamak amacıyla Solomon Adaları Hükümetinin davetlisi olarak önümüzdeki günlerde Solomon Adalarına resmi bir ziyaret gerçekleştireceği kararlaştırıldı.