Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) Genel Merkezinden yapılan açıklamada "Kuruluşumuzun Ürdün Haşimi Krallığı Devletinde teşkilat yapılanması tamamlanmış olup Ürdün Haşimi Krallığı Devleti temsilciliğimize Ürdün Haşimi Krallığı Devleti Parlamentosu Milletvekillerinden ve aynı zamanda Parlamento Dışişleri Komisyonu Başkanı Hazem Qashou seçilmiştir" denildi.
SANKON Merkez Ortadoğu Devletlerden Sorumlu Sözcüsü Alpay Gürel, "Kuruluşumuzun uzun zamandır devam eden Ürdün Haşimi Krallığı Devletinde teşkilat çalışmalarını tamamlamıştır. Bu sürede çok sayıda İş Kadını İş Adamı Yatırımcılar Sanayiciler Kuruluşumuzun Ürdün Haşimi Krallığı Devleti temsilciliğine talip olmuştur. Yapılan araştırmalar sonucunda kuruluşumuzun Ürdün Haşimi Krallığı Devleti temsilciliğine Ürdün Parlamentosu Milletvekillerinden ve aynı zamanda Ürdün Devleti Parlamentosu Dışişleri Komisyonu Başkanı Hazem Qashou seçilmiştir" dedi.
Genel Merkez sözcüsü Alpay Gürel; "Hazem Qashou; kuruluşumuzu ve kuruluşumuzun Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy hanımefendiyi Ürdün Haşimi Krallığı Devleti Ülke sınırları içerisinde ve iş dünyasında üst düzey makamlarda temsil edebilir. Kuruluşumuzun Ürdün Devletinde teşkilat yapılanması sürecinde temsilciliğimize talip olan değerli İş Adamlarına İş Kadınlarına Yatırımcılara ve Sanayicilere çok teşekkür ediyoruz. Kendilerinden birlik ve beraberlik içerisinde Ürdün Haşimi Krallığı Devleti ekonomik gelişmelerine katkı sağlamalarını bekliyoruz" diye konuştu.