Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) Genel Merkez Sözcüsü Alpay Gürel, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı.
SANKON Sözcüsü Alpay Gürel, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen saldırıyı kınadı. Yazılı olarak yayınlanan mesajda, Alpay Gürel, "Saldırıyı sert bir dille kınıyor ve terör olaylarının her türlüsünü lanetliyoruz. Vatandaşlarımızın itidalli bir şekilde hareket etmesini temenni ediyoruz. Terörün hiçbir türü asla amacına ulaşamaz. İstanbul’da meydana gelen olay, yüreklerimizi dağladı. Ancak milletçe birlik ve beraberliğimizin bozulmasına asla izin vermeyeceğiz" dedi.
Teröre karşı birlik ve beraberliğimizin bozulmasına izin vermeyeceğini belirten Alpay Gürel, "İş dünyası olarak Türkiye’nin ve dünyanın huzurunu bozan bütün terör örgütlerini lanetliyoruz. Vatandaşlarımız itidalini kaybetmeden, sağduyulu bir şekilde dik duruşunu sürdürecektir. Olayda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Allah, tüm ailelere ve aziz milletimize sabırlar versin" ifadelerini kullandı.