Pursaklar Belediyesi tarafından Saray Cumhuriyet Mahallesi’ne yapılan yeni muhtarlık hizmet binası, tamamlanmasının ardından Saray Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Suat Reşat’a teslim edildi.
Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü mahalle muhtarları için başlattığı konak görünümlü yeni muhtarlık binalarına bir yenisini daha ekledi. Saray Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edilen konak görünümlü muhtarlık binası yapımı tamamlanmasının ardından anahtarı Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin tarafından Saray Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Suat Reşat’a teslim edildi. Muhtarlık binasını inceleyen Başkan Çetin, mahalle için güzel bir çalışma olduğunu belirterek “Her zaman hemşehrilerimizin ve muhtarlarımızın yanındayız. Ne eksik varsa tamamladık. Yeni muhtarlık binamız hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
Pursaklar’a yapılan hizmetlerden memnun kaldıklarını belirten Saray Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Suat Reşat ise Çetin’e teşekkür etti.
Mahalleye de yeni bir görünüm kazandıran muhtarlık binası içerisinde makam odası, lavabo, mutfak gibi ihtiyaçların giderilebileceği bölümler yer alıyor.