Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Muharrem Ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Lale Meydanı’nda gerçekleşen aşure dağıtımında Başkan Tuna, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Sincan Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen aşure dağıtımı, bu yıl da Lale Meydanı, Yenikent Meydanı ve Temelli Meydan’ında gerçekleşti. 20 bin aşure, paketler halinde Sincanlılara ikram edildi. Dağıtımı bizzat denetleyen Sincan Belediye Başkanı Tuna da Lale Meydanı Konferans Salonu’nda vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Aşure dağıtımında Aşure Günü Özel Programı için Sincan’a gelen İstanbul Baş Vaizi Mustafa Akgül de Başkan Tuna’ya eşlik etti.
Muharrem Ayı’nın dayanışma, paylaşma ve muhabbet ayı olduğunu vurgulayan Başkan Tuna, "Bugünün anlamı çok değerli. Vatandaşlarımıza bu değerli günde aşure ikram ederek, paylaşmaya, hoşgörüye, birlik ve beraberliğe dikkat çekmek istiyoruz. Aşure paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin ve sevginin ifadesi. Tüm aylarımızın Muharrem Ayı gibi ikramlı, tüm günlerimizin de Aşure Günü gibi mübarek ve bereketli geçmesini dilerim" dedi.