Sincan, demokrasi nöbetine devam eden vatandaşlara desteğe devam ediyor. Ankara’da darbe karşıtı milyonlarca vatandaşa Sincan Belediyesi tarafından çorba, ekmek ve su ikram ediliyor.
Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, demokrasiye sahip çıkmak adına tüm imkanlarını seferber etti. İhtiyaç duyulan noktalarda belediyeye ait araçları görevlendiren Başkan Tuna, Kızılay Meydanı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde de demokrasi nöbeti tutan vatandaşa destek oldu.
Kalkışma hareketinin başladığı ilk dakikadan itibaren tek yürek olan Ankara’da, Sincan Belediyesi örnek bir dayanışmaya imza attı.Askeri kalkışma girişiminin hemen ardından harekete geçen Sincan Belediyesi ikram araçlarını demokrasiye sahip çıkan vatandaşlara destek için görevlendirdi. Dayanışma araçlarında Kızılay Meydanı ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde demokrasi nöbeti tutan milyonlarca vatandaşa çorba, ekmek ve su dağıtılıyor.
“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan ‘evlerinize dönün’ çağrısı gelmeden bir yere ayrılmayacağız” diyen Sincan Belediye başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkan herkese teşekkür etti. Başkan Tuna, “Aziz milletimiz bu ihanet karşısında bir ve beraber olarak tavrını en güçlü şekilde ortaya koydu. Milyonlarca vatandaşımız her gece Kızılay Meydanı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde demokrasi nöbetine devam ediyor. Türkiye’nin tüm il ve ilçelerinde olduğu gibi, Sincanımız da milli iradeye sonuna kadar sahip çıkıyor. Bizler de vatandaşlarımızın bu büyük, onurlu ve cesur mücadelelerine ikramlarımızla destek sağlıyoruz” dedi.