Sincan Belediyesinin ücretsiz internet ağı “SINCAN_BEL” ile bir yıl içinde 200 bin farklı kullanıcı kablosuz internet hizmetinden yararlandı.
Sincan Belediyesinin 92 farklı noktada vatandaşlara sunduğu ücretsiz internet hizmetinden bir yılda 200 bin kişi yararlandı. 92 farklı noktada kablosuz ağa bağlanabilen Sincanlılar, “SINCAN_BEL” sayesinde akıllı telefon, tablet ve taşınabilir bilgisayarlarından açık alanda internete bağlandı. Sincanlılar, uygulama ağının genişletilmesinden duyduğu memnuniyeti de dile getirdi. “SINCAN_BEL” kablosuz ağını kullanmak için ücretsiz internet hizmetinin bulunduğu alanlarda “SINCAN_BEL” yayın adına bağlandıktan sonra, otomatik olarak giriş sayfasına yönlendirme yapılıyor ve kayıt sayfasında gerekli bilgilerin doldurulmasının ardından da cep telefonlarına şifre bilgisi içeren bir mesaj geliyor. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı 92 noktada faaliyet gösteren “SINCAN_BEL” kablosuz internet hizmetinde sadece ilk kayıt sırasında şifre alınarak diğer tüm noktalarda aynı şifreyle otomatik olarak bağlanılıp kolaylıkla internete girilebiliyor.
Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, “Sincan, yeşil alanları, parkları ve meydanlarıyla her geçen gün daha da güzelleşiyor. Vatandaşlarımızı modern ve güvenilir alanlarımızda teknolojinin tüm imkanlarıyla buluşturmaya gayret ediyoruz. Teknolojiyi en hızlı ve en verimli kullanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Vatandaşlarımızın hizmetlerimize ilgisi de bizi ayrıca memnun ediyor. Vatandaşlarımızın da destek ve dualarıyla Sincanımızı daha güzel noktalara getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.