Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, “Büyüklerimiz ve hanımlar için tahsis ettiğimiz konaklarımıza ilgi her geçen gün artıyor. Vatandaşımızın memnuniyeti için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
Kadınların ve ileri yaştaki vatandaşların sosyal hayatın içerisinde yer alabilmeleri amacıyla inşaa edilen Sincan Konakları’na her geçen gün yenileri ekleniyor. Sincan Belediyesi ilerleyen dönemler için ise 5 yeni konağı daha hizmete sunmayı planlıyor.
İleri yaştaki vatandaşlar için hizmete açılan, Ulubatlı Hasan, Lale, Merkez, İlksan, Yenikent, Yunus Emre Güngörmüşler Konakları ile hanımların hizmetine sunulan Kent Meydanı, Ertuğrul Gazi, Ulubatlı Hasan, İlksan, Hayme Ana, Selçuklu ve Osmanlı Hanımlar Konakları her gün yüzlerce kişiyi ağırlıyor.
Sincan Belediyesi gelecek zaman içinde ise 5 yeni konağı daha hizmete sunmaya hazırlanıyor. Belediyenin Törekent, Malazgirt ve İstasyon Mahallerinde yükselen Törekent Güngörmüşler ve Hanımlar Konağı, Malazgirt Güngörmüşler ve Hanımlar Konağı ile Kurtdereli Mehmet Pehlivan Güngörmüşler Konağı için çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Güvenli ve huzurlu mekanlar
Sincan Konakları’yla özellikle kadınların ve ileri yaştaki vatandaşların sosyal hayatın içerisinde yer almaları amaçlanırken vatandaşlara güvenli ve huzurlu bir ortamda vakit geçirme olanağı sağlanıyor. Aynı zamanda vatandaşlar ücretsiz olarak düzenlenen kurs, seminer ve sağlık toplantılarıyla da kişisel gelişimlerine katkıda sağlayabiliyor.
Yeni konaklar yolda
Sincan Konakları’nı “Vatandaşımızın bir bardak çay eşliğinde huzur bulacakları mekanlar” olarak ifade eden Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, yeni konaklar için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini bildirdi. Sincan’da gerçekleştirilen hizmetlerde vatandaşın isteklerini de göz önünde bulundurduklarına dikkat çeken Tuna, “Sincanlı güngörmüşler ve hanımlar için bir araya gelerek, tecrübe ve birikimlerini paylaşabilecekleri mekanlar oluşturuyoruz. Büyüklerimiz ve hanımlar için tahsis ettiğimiz konaklarımıza ilgi her geçen gün artıyor. Vatandaşımızın memnuniyeti için çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.