Sincan Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Serapark, piknikçilerin gözdesi oldu. Belören Dağı’nın eteklerinde eşsiz bir seyir şöleni sunan Serapark’a gelen vatandaşlar, yoğun şehir yaşamına mola verip, doğayla iç içe olmanın tadını çıkarıyor.
Sincan Belediyesi’nin Belören Dağı’nın eteklerinde hizmete açtığı Serapark, Sincanlılar’ın gözdesi oldu. Yaklaşık iki yıldır binlerce ziyaretçinin doğayla buluştuğu Serapark, piknikçilerin akınına uğruyor. Yoğun şehir yaşamına mola vermek isteyen Sincanlılar, Belören Dağı’nın eteklerinde doğayla buluşuyor, tertemiz havada piknik yapmanın keyfini yaşıyor. Sincanlılar’ın aileleri ile birlikte keyifli vakit geçirdiği Serapark’ta yeşil alanların yanı sıra 43 kamelya, 38 barbekü, 6 çeşme, 6 umumi tuvalet ve bir de çocuk parkı bulunuyor. Alanda ayrıca Sincan Belediyesi’nin şehir genelinde uygulamaya koyduğu güvenlik kameraları ile 24 saat güvenlik hizmeti sağlanıyor. Serapark, içinde yer alan 6 dönümlük cam serasıyla da büyük beğeni topluyor. Mevsimlik çiçeklerin yetiştirildiği serada aynı zamanda satış da yapılıyor.
Park ve yeşil alanların vatandaşların başta gelen istekleri arasında olduğuna dikkat çeken Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Sincanımızın merkezine sadece birkaç dakika uzaklıkta olan Serapark’ın gördüğü ilgiden oldukça memnunuz. Sincan’ımız, yeşil alanları ve parklarıyla her geçen gün güzelleşiyor. Şehrimizi daha da güzel noktalara getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.