Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde ilk hafta Türk Telekom’u evinde mağlup eden Mamak Belediyesi Ankara DSİ Basketbol Takımı; ligin ikinci haftasında Petkim Spor ile karşılaştı. Kıran kırana bir mücadelenin yaşandığı karşılaşmada Mamak DSİ, son saniyelerde gelen basketle sahadan yenik ayrıldı. Mamak Belediyesi Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın sonucu Mamak Belediyesi Ankara DSİ 71, Petkim Spor 73 oldu. Mücadeleyi izlemeye Mamak Kaymakamı Ali Mantı, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, DSİ Spor Kulübü Başkanı Ömer Özdemir, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, meclis üyeleri, birim müdürleri ve çok sayıda taraftar katıldı.
Karşılaşma DSİ’nin üstünlüğü ile başladı
Mücadeleye üstün başlayan Mamak Belediyesi Ankara DSİ karşılaşmayı son dakikalara kadar önde götürdü. Farkı 11 sayıya kadar çıkaran Mamak DSİ, 1 oyuncunun diskalifiye olması ve 3 kritik oyuncunun da sakatlıklarının sürmesi ile rotasyonun çok az gerçekleşebildiği bir mücadele verdi. Oyun kurucularının sakatlıklarının sürmesi ile Mamak Belediyesi Ankara DSİ sahadan mağlup ayrıldı.
Tribünler doldu
Karşılaşmayı izlemeye gelen taraftarlar renkli görüntüler oluşturdu. 5 kişiden oluşan müzik gurubu ise taraftarları coşturdu. Ankaralıların gün geçtikçe Mamak DSİ’ye sahip çıktıklarını kaydeden Akgül, "Her geçen hafta seyirci kapasitesi artıyor ve buda takım oyuncularını motive ediyor" dedi.