Pursaklar Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü olarak hizmet veren Tebessüm Çarşısı, ilçedeki dar gelirli ailelere uzattığı yardım eli ile yüzleri güldürmeyi sürdürüyor.
Başkan Çetin’in göreve gelmesiyle birlikte dar gelirli ailelerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere kurulan Pursaklar Belediyesi Tebessüm Çarşısı, her yıl binlerce aileye gıda, kıyafet ve mobilya yardımı yapıyor. “Bir tebessüm yeter” sloganı ile hizmet veren müdürlükten uzatılan yardım eli herkesi tebessüm ettiriyor.
İlçedeki kurumlar aracılığıyla yapılan araştırmalar sonucunda tespit edilen ihtiyaç sahiplerinin haritası çıkartılıyor. Böylelikle her yıl binlerce ihtiyaç sahibi aileye ulaşılarak gerekli yardımlar yapılıyor. Yıllık 2 bin 500 aileye gıda yardımı, bin 500 kişiye de bayramlık kıyafet hediyesi yapılan Tebessüm Çarşısı, selzedelerin de imdadına koşuyor. Geçtiğimiz aylarda sel mağduru olan bir ailenin kanepe ve halı ihtiyaçlarını karşılayarak ailenin yüzünü güldürdü. Yapılan yardımlarla sel mağduriyeti giderilen vatandaş memnuniyetini “Bizleri dar günümüzde yalnız bırakmayan Belediye Başkanımızı teşekkür ediyoruz. Allah kendisinden razı olsun” sözleriyle dile getirdi.