Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Orta Amerika Ülkesi Panama Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliğini ziyaret ederek Türkiye Cumhuriyeti ile Panama Cumhuriyeti arasında ekonomik ve ticari ilişkileri değerlendirdi.
Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy Panama Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Jorge H. Miranda Corona ile görüşmesinde Türkiye Cumhuriyeti ile Panama Cumhuriyeti arasında ekonomik ve ticari ilişkilere değindi. Nezaket Emine Atasoy, "Panama Cumhuriyeti ile Türkiye Cumhuriyeti arasında ekonomik ve ticari ilişkilerimizin güçlenmesi ve Panama Cumhuriyetinin kalkınması için hertürlü çalışmalar yapmaya hazırız. Öncelikle ziyaretiniz için teşekkür ederim" dedi.
Büyükelçi Jorge H.Miranda Corona Panama Cumhuriyetinin ekonomik siyasi kültürel bilgilerini Nezaket Emine Atasoy la paylaşarak Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu gibi uluslararası ekonomik bir sivil toplum kuruluşunun Panama Cumhuriyetine ilgi göstermesinden dolayı memnun olduğunu ifade ederek teşekkür etti. Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Merkezinden yapılan yazılı açıklamada Kuruluşun Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy un Panama Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliğinin organizasyonuyla önümüzdeki günlerde Türkiye Cumhuriyeti ile Panama Cumhuriyeti arasında ekonomik ve ticari ilişkilere katkı sağlamak amacıyla Panama Cumhuriyeti ziyaret gerçekleştireceği açıklandı.