Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, belediyede görevli zabıtalarla toplantı yaptı. Zabıtalardan cezacı değil eğitici olmalarını isteyen Yaşar, “Biz bir aileyiz, aile olarak Yenimahalle halkına en iyi hizmeti vermeliyiz” dedi.
Belediyenin Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıya, Yaşar’ın yanı sıra Yenimahalle Belediyesi Başkan Yardımcısı Başar Bal da katıldı. Yenimahalleliler’in memnuniyetinin her şeyden önemli olduğunu söyleyen Başkan Yaşar, "Kapım bütün personellerimize açık. Gücüm yettiğince hepinize yardımcı olmaya, her birinizin hakkını korumaya çalışıyorum. Çalışanın başımın üstünde yeri var. Bu dönemin de bir önceki dönemimiz gibi başarıyla bitmesi en büyük dileğim. Yenimahalle’ye güzel bir miras bırakmayı tüm benliğimle istiyorum. Başka hiçbir amacım yok" dedi.
"İNSANA İNSANCA DAVRANMAK ÖNCELİĞİNİZ OLSUN"
Yaşar, “Görev yaptığınız yerlerde yasaları uygulayacaksınız. Fakat insana insanca davranmak önceliğiniz olsun. Esnafa gittiğinizde müşterisi varsa bekleyin. Önce ikaz, sonra ceza. Bölgelerinizde yapılan inşaatların tamamının inşaat ruhsatlarını kontrol edeceksiniz. Hafriyat atıklarına kesinlikle göz yumulmayacak. Kardeşim de olsa müsamaha gösterilmeyecek. Kamu malına zarar verene hiç af yok. Temiz bir Yenimahalle istiyorum. Pazar yerlerinde ciddi disiplin istiyorum. Gürültü kirliğine izin vermeyin. Fiyat etiketleri olmayan tezgâh istemiyorum. Tezgâh aralarında yerlere çöp atılmasına kesinlikle izin vermeyeceksiniz. İyi niyetimizi istismar edenlere istismar ettikleri ölçüde cezası verilecek. Özellikle ana arterlerde trafik konusunda düzeni sağlayın. Park ihlali yapanlar için gereğini yapın” diye konuştu.