Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Yaşı ilerleyen ya da sağlık durumundan dolayı evlerinden çıkamayan vatandaşlarımızı tespit ederek, talepleri doğrultusunda evde temizlik hizmeti veriyoruz” dedi.
Yenimahalle Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde bulunan yardıma muhtaç yaşlıların evlerinde Bayram temizliğine başladı. Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün 8 kişilik ekibi, tam teçhizatlı olarak günde 8 evi dip köşe temizliyor. Toplamda 900 yaşlı ve engellinin evini rutin olarak temizleyen Yenimahalle Belediyesi ekipleri, evlerde cam, kapı, yer, eşya, halı, koltuk, lavabo ve tuvalet temizliği yapıyor.
“YAŞLILARIMIZA SAHİP ÇIKIYORUZ”
Yaşlı ve yardıma muhtaç vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak için ellerinden geleni yaptıklarını dile getiren Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar “Yaşı ilerleyen ya da sağlık durumundan dolayı evlerinden çıkamayan vatandaşlarımızı tespit ederek, talepleri doğrultusunda evde temizlik hizmeti veriyoruz. Ben ve ekibim ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gücümüzün yettiği ölçüde yardımcı oluyoruz, onlara sahip çıkıyoruz. Şimdi de tüm yurttaşlarımız bayramı en güzel şekilde yaşasın diye bu hizmetlerimize hız verdik. Vatandaşlarımızın Bayramı şimdiden kutlu olsun” diye konuştu.
Temizlik hizmetinin yaşlılar için büyük bir fırsat olduğunu anlatan 70 yaşındaki Hürmüs Ataman ise, “İlerleyen yaşım ve beraberinde gelen sağlık sorunları nedeniyle ev işi yapmak artık çok zor oluyor. Bayram temizliğimi yapan Yenimahalle Belediyesi’ne ve tüm ekibe teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.