Yenimahalle Belediyesi tarafından sünnet ettirilen 785 çocuk sünnet düğünleri için gün sayıyor. Erkekliğe adım atan küçük beyler, bu yıl 13 Ağustos Cumartesi günü 7’ncisi düzenlenecek olan Geleneksel Sünnet Şöleni’nde gönüllerince eğlenecek.
Sünnet Şöleni için tüm hazırlıklar tamamlanırken, belediye tarafından şölen öncesi çocukların sünnet kıyafetleri de dağıtıldı. Aileleri ile birlikte bedenlerine uygun kıyafetleri seçen minikler, Yakacık Mesire Alanı’nda gerçekleşecek Sünnet Şöleni’ni beklemeye başladı.
Ankara oyun havaları küçük beyler için
Yenimahalle Belediyesi’nin bu yıl 7’ncisini düzenlediği Sünnet Şöleni, 13 Ağustos Cumartesi günü Yakacık Mesire Alanı’nda gerçekleşecek. Sünnet olan 785 çocuk ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşecek olan Sünnet Şöleni’nde sevilen sanatçı Ankaralı Yasin sahne alacak. Yenimahallelileri bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayacak sanatçı, şarkılarını küçük beyler için söyleyecek.
Yakacık Mesire Alanı’nda gerçekleşecek olan Sünnet Şöleni, saat 17.00’de başlayacak. Çocukların eğlenmeleri için palyaçodan, yüz boyamaya, şişme oyuncaklardan, küçük hediyelere kadar her türlü ayrıntının düşünüldüğü etkinlikte, minikler ve aileleri eğlenceye doyacak. Tüm Yenimahalle halkının da davetli olduğu şölen, vatandaşların yaz akşamına da ayrı bir renk katacak.