Yenimahalle Belediyesi, ilçedeki çocuklar için Dört Mevsim Salonu’nda Bubble Show etkinliği düzenliyor.
Yenimahalle Belediyesi, ilçedeki tüm çocuklar için eğlencenin kapılarını sonuna kadar açtı. Köpüklerle oluşturan su balonlarını büyük bir heyecan ve merakla izleyen miniklerin coşkusu görülmeye değerdi. Dört Mevsim Salonu’nda Yasin Topkapı ile Bubble Show 6 Aralık’a kadar sürecek.
Çığlık sesleri salonu doldurdu
Başladığı ilk günde Yenimahalle Belediyesi kreşlerinde eğitim gören 600’e yakın miniği ağırlayan muhteşem şovda, çığlıklar hiç susmadı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın da çocukları yalnız bırakmadığı renkli gösteri, çocuklardan tam not aldı. Eğitim- öğretimin başlamasıyla birlikte derslerden bunalan miniklere kısa bir mola verdiren şovda, irili ufaklı balonlar havalarda uçuşurken, minkler de balonlara dokunabilmek için birbiriyle yarıştı. Zaman zaman sahneye çıkarak şova dahil olan çocuklar balonların içine girerek poz verdi. Gösterinin ardından çocuklara salon çıkışında köpük baloncuk çıkaran oyuncaklar hediye edildi.
8 Aralık Salı günü başlayan gösteri 6 Aralık Salı günü son bulacak. Her Salı saat 10.00’da Perşembe ve Pazar günleri ise 14.00’de yapılacak ücretsiz gösteriler için okullar hafta içi için aileler ise hafta sonu için 526 25 38 numaralı telefonu arayarak rezervasyon yaptırabilecek.